Новости и Соопштенија

Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од III година на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Промена на распоредот за колоквиумската недела за студентите од III година на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Tuesday, 13 April 2010, 9:41 AM
 

Почитувани студенти,

има мала промена во распоредот на колоквиуми.Промената е следната:


- петок, 16 април 2010 година, од 12:15 до 14:00 часот во Предавална 1 и Предавална 2, I колоквиум по предметот Интернет безбедност

- вторник, 20 април 2010 година, од 10:15 до 12:00 часот во Предавална 1 и Предавална 2, I колоквиум по предметот Откривање на знаење во податоци.


Многу успех на колоквиумите по двата предмети,

МИТ КНИТ