Новости и Соопштенија

Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година
by Драгица Трајковска - Thursday, 16 February 2023, 3:19 PM
 

Почитувани студенти,

Во прилог е распоредот на предавања на Економски факултет-летен семестар, за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет