Новости и Соопштенија

Средба со професорката по англиски јазик Гордана Лазароска

 
 
Picture of Admin User
Средба со професорката по англиски јазик Гордана Лазароска
by Admin User - Monday, 1 March 2010, 3:22 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека професорката по англиски јазик Гордана Лазароска, ќе дава потписи во среда, 03.03.2010, од 8 до 10 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет