Новости и Соопштенија

Информација за полагање во јулска сесија на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Информација за полагање во јулска сесија на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Monday, 26 June 2023, 10:50 AM
 

Почитувани студенти,


              Испитите во јулска испитна сесија кај професорките Доц.д-р Весна Блажевска и кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска ќе се одржат на 04.07.2023 година (вторник) во 12 часот.


Со почит,

МИТ УНиверзитет