Новости и Соопштенија

Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела (25.05. - 01.06.2009)

 
 
Picture of Admin User
Распоред на колоквиуми во втора колоквиумска недела (25.05. - 01.06.2009)
by Admin User - Thursday, 21 May 2009, 8:39 AM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на колоквиуми во текот на втората колоквиумска недела во вториот семестар за учебната 2008/2009 година. Колоквиумската недела ќе се одржи во периодот од 25.05.2009 до 01.06.2009 година.

Распоред на колоквиуми за МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на колоквиуми за МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на колоквиуми за МИТ Факултет за еколошки и рурален туризам
Распоред на коквиуми за МИТ Академија за гастрономијаНаставниот кадар при МИТ Универзитет ви посакува успешна колоквиумска недела.