Новости и Соопштенија

МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација

 
 
Picture of Admin User
МИТ Универзитет склучи Меморандум за соработка со Македонската Џиу-Џица Федерација
by Admin User - Friday, 1 October 2010, 4:14 PM
 

Меморандум за соработка