Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти од прва година при МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти од прва година при МИТ Универзитет
by Admin User - Tuesday, 17 March 2009, 1:59 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека за земање на оцени и потписи по предметот Информатика (за сите студенти во прва година) треба да ги доставите индексите во студенската служба најдоцна до четврток, 19.03.2009, во 10 часот.

Студентска служба
на МИТ Универзитет