Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет
од Невена Цонева - понеделник, јануари 29 2018, 11:34
 

Почитувани студенти,


Ве молиме во најбрз можен рок да го извршите своето финансиско задолжение кон МИТ Универзитет.

Во спротивно нема да се дозволи полагање на испити, одбрана на дипломски трудови, подигнување на потврди и други документи, а ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.


Со почит,

МИТ Универзитет