Новости и Соопштенија

Подесувања на МИТ Серверите

 
 
Picture of Арменд Салиу
Подесувања на МИТ Серверите
by Арменд Салиу - Thursday, 4 September 2014, 1:40 AM
 
Сервисите на МИТ Универзите може да ги користите на следните адреси:

Електронската пошта на интернет адресата http://mail.mit.edu.mk

Системот за далечинско учење (MOODLE) на интернет адресата http://moodle.mit.edu.mk

Предодредените (Default) податоци за вашата сметка на сервисите на МИТ Унверзитет се:

Корисничко име (username):ime.prezime@mit.edu.mk
Лозинка (password): vashalichnalozinka

Порталот на МИТ Универзите се наоѓа на интернет адресата http://www.mit.edu.mk

Со почит,
Арменд Салиу
armend.saliu@mit.edu.mk
+389 70 398558