Новости и Соопштенија

Покана за изложба

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Покана за изложба
by Драгица Трајковска - Wednesday, 12 June 2024, 11:17 AM
 


Почитувани студенти,


             Факултетот за Архитектура ве поканува на годишната изложба на студентски проекти, која се состои од 20тина најдобри проекти работени во текот на академската 2023/2024 година.


              ОТВАРАЊЕ: 13.06.2023 г. (четврток) во 18.30 часот, во галерија КО-РА, на кровната градина на домот на градежници


Со почит,

МИТ Универзитет