Новости и Соопштенија

Известување за вонредна јулска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна јулска испитна сесија
by Admin User - Monday, 4 July 2011, 11:54 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец јули:
  • пријавување на испити за вонредна јулска испитна сесија: 04.07. - 06.07.2011 г.
  • јулска испитна сесија: 07.07. - 11.07.2011 г.
Ви посакуваме успешна сесија.
МИТ Универзитет