Новости и Соопштенија

Известување за одржување на предавање од невладината организација Slow food

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на предавање од невладината организација Slow food
by Admin User - Wednesday, 11 December 2013, 12:34 PM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека во петок, 13.12.2013, од 12 часот, во предавална 5 во новиот објект на МИТ Универзитет ќе се одржи предавање од Slow food - невладина организација за здрава храна, на тема "Slow food и биодиверзитетот ". Предавач ќе биде Емилија Неделковска - координатор на Slow Food Битола.
Поканети се сите заинтересирани студенти, а за студентите од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси присуството би било пожелно.
За подетални информации обратете се во МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера или на mail: career@mit.edu.mk

Ве очекуваме,
МИТ Центар за квалитет и развoј на кариера