Новости и Соопштенија

ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
ПРОМЕНА на ТЕРМИН за испити ФБН
by Кире Бабаноски - Wednesday, 20 March 2019, 1:48 PM
 

Почитувани студенти, 


Ве известуваме дека испитите кај доц. д-р Наташа Георгиева Хаџи Крстески се преместуваат за 25.03.2019 година (Понеделник) од 10.00 часот во Предавална 1.

Ви благодариме на разбирањето.