Новости и Соопштенија

Соопштение

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Соопштение
by Атанас Иваноски - Friday, 28 June 2019, 10:33 AM
 

Почитувани студенти, 

Испитот по предметот Административно право кај проф. д-р Јове Кекеновски ќе се одржи на 02.07.2019 г. (вторник) во 10.00 часот во предавална 2, објект: City Gallery.

Со почит.