Новости и Соопштенија

Бизнис предизвик!

 
 
Picture of Сања Николиќ
Бизнис предизвик!
by Сања Николиќ - Friday, 13 November 2015, 6:25 PM
 
Почитувани студенти,

На 16.11.2015 (понеделник), со почеток во 10:00 часот, во Предавална А, на МИТ Универзитет – Скопје, ќе започне реализација на пилот проектот „Бизнис предизвик“ во кој ќе бидат вклучени студентите од Факултетот за менаџмент. Проектот ќе трае до 20.11.2015, а ќе заврши на 25.11.2015 со свечена презентација на резултатите и доделување на Сертификати.

Подгответе се за предизвик. Бизнис предизвик!

Се гледаме во понеделник.
доц.д-р Сања Николиќ