Новости и Соопштенија

Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за јунска испитна сесија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија - Распоред за јунска испитна сесија
by Атанас Иваноски - Friday, 21 June 2019, 7:40 PM
 

Распоред за полагање на испити.