Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - Мајска испитна сесија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - Мајска испитна сесија
by Атанас Иваноски - Thursday, 23 May 2019, 2:52 PM
 

Распоред на Факултетот за психологија за полагање на испитите пријавени во мајска испитна сесија.