Новости и Соопштенија

БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
БЕЗБЕДНОСНИ НАУКИ - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Monday, 3 February 2020, 11:19 AM
 


ИЗМЕНЕТО

Почитувани студенти,

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за февруарската испитна сесија на Факултетот за Безбедносни науки.