Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во зимски семестар, академска 2013/2014 година
by Admin User - Thursday, 31 October 2013, 2:51 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во зимскиот семестар, академска 2013/2014 година (04.11. - 08.11.2013 година) е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела.
МИТ Универзитет