Новости и Соопштенија

Измени во распоредот за понеделник, 29.03.2010

 
 
Picture of Admin User
Измени во распоредот за понеделник, 29.03.2010
by Admin User - Friday, 26 March 2010, 5:28 AM
 
Се известуваат студентите и наставниот кадар при МИТ Универзитет дека во понеделник, 29.03.2010 ќе има некои промени во распоредот на часови (коишто ќе важат само за тој ден).

Измените се следни:

Менаџмент VI-семестар:
Предавањата по предметот "Менаџмент со иновации" наместо во амфитеатар, ќе се одржат:
- 11:00 - 12:00 во Предавална 1
- 12:00 - 13:00 во Лабораторија
Вежбите по истиот предмет ќе се одржат во договор со асистентот.

Менаџмент и КНИТ, IV-семестар:
Предавањата/вежбите по предметот "Маркетинг" ќе се одржат од 10:00-11:00 часот во Предавална 1

Архитектура, II-семестар:
Предавањата/вежбите по предметот "Основи на архитектонско планирање" наместо во Предавална 1 ќе се одржат:
- 13:00 - 16:00 во Лабораторија
- 16:00 - 18:00 во Предавална 2

МИТ Универзитет