Новости и Соопштенија

Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за студентите кои ќе полагаат кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска
by Драгица Трајковска - Tuesday, 6 September 2022, 2:29 PM
 

Почитувани студенти,


Сите студенти кои ќе треба да полагаат испити во септемвриска испитна сесија кај Доц.д-р Мирјана Јовановска Стојановска, се одложуваат за 12.09.2022 година во 13 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет