Новости и Соопштенија

Известување за прва колоквиумска недела

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за прва колоквиумска недела
by Драгица Трајковска - Monday, 1 November 2021, 12:41 PM
 

Почитувани студенти

 

Ве информираме дека првата колоквиумска недела ќе се спроведе во период од 02.11.2021 – 05.11.2021 година, а полагањето ќе се одржи во период од 15.11.2021 – 19.11.2021 година. Потребно е сите студенти кои ќе полагаат колоквиуми да дојдат во просториите на МИТ Универзитет – на студентски прашања во Аеродром, секој работен ден од 9:00 - 15:00 часот, да пополнат пријави за колоквиум со приложена уплатница од 600,00 денари.


Со почит,

МИТ Универзитет