Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за мартовска испитна сесија
by Admin User - Friday, 23 March 2012, 12:26 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање испити во вонредната мартовска сесија е следниот:

Ви посакуваме успешна испитна сесија

МИТ Универзитет