Новости и Соопштенија

Распоред за втор колоквиум - втора година 2022

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за втор колоквиум - втора година 2022
by Драгица Трајковска - Sunday, 25 December 2022, 1:50 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоред за втор колоквиум - втора година за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет