Новости и Соопштенија

Нова финална верзија на распоредот на часови

 
 
Picture of Admin User
Нова финална верзија на распоредот на часови
by Admin User - Wednesday, 18 February 2009, 1:47 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова известување можете да ја најдете новата финална верзија на распоредот на часови за II и IV семестар во учебната 2008/2009 година на МИТ Факултетите со почеток на важење од 23.02 (Понеделник).

Распоред за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

Распоред за МИТФакултет за менаџмент - II семестар
Распоред за МИТ Факултет за менаџмент - IV семестар (I група)
Распоред за МИТ Факултет за менаџмент - IV семестар (II група)

Распоред за МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси

Распоред за МИТ Академија за гастрономија

Наставниот кадар при МИТ Факултети ви посакува успешна учебна година.