Новости и Соопштенија

Распоред на предавања за летен семестар на Факултет за психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања за летен семестар на Факултет за психологија
by Драгица Трајковска - Monday, 14 February 2022, 7:45 PM
 

Почитувани студенти,

 

Во прилог е распоредот на предавања за летен семестар на Факултет за психологија.

 

Со почит,

МИТ Универзитет