Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2012/2013 година
by Admin User - Wednesday, 20 February 2013, 3:11 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часовите за летниот семестар во академската 2012/2013 година е следен:


Ви посакуваме успешен семестар
МИТ Универзитет