Новости и Соопштенија

Анкетен прашалник

 
 
Picture of Admin User
Анкетен прашалник
by Admin User - Thursday, 5 December 2013, 12:24 PM
 
Почитувани студенти,

Ве замолуваме да одвоите неколку минути и да одговорите на анонимниот анкетен прашалник во врска со спроведувањето на електронскиот начин на учење и полагање испити на МИТ Универзитет. Прашалникот ќе го најдете на следниот линк: анкета.
Ви благодариме на одвоеното време за пополнување на прашалникот, со што ќе го искажете Вашето мислење за електронскиот начин на учење и полагање и ќе придонесете во негово усовршување и надградба.

Со почит,
МИТ Универзитет