Новости и Соопштенија

Известување за студентите на Факултет за психологија

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за студентите на Факултет за психологија
од Невена Цонева - среда, септември 7 2016, 2:24
 

Се известуваат студентите на Факултетот за психологија дека испитите кај доц. д-р Роза Крстеска во септемвриската испитна сесија ќе бидат одржани во вторник, 13.9.2016 година со почеток во 11:00 часот.