Новости и Соопштенија

Известување за термини во месец јануари, академска 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини во месец јануари, академска 2013/2014 година
by Admin User - Friday, 27 December 2013, 10:34 AM
 
Почитуавани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец јануари во академската 2013/2014 година:
  • Зимски распуст: 01.01. - 07.02.2014 година
  • Пријавување испити за февруарска испитна сесија: 20.01. - 24.01.2014 година
  • Февруарска испитна сесија: 03.02. - 07.02.2014 година
  • Почеток на летниот семестар во академската 2013/2014 година: 10.02.2014 година


Студентска служба

МИТ Универзитет