Новости и Соопштенија

Пријавување на студенти за ваучери за компјутери

 
 
Picture of Admin User
Пријавување на студенти за ваучери за компјутери
by Admin User - Tuesday, 27 November 2012, 10:13 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека Министерството за информатичко општество и администрација доделува еднократни ваучери за компјутери за студенти. За дополнителни информации можете да се обратите до Министерството за информатичко општество на телефон 02/3200-917 и на интернет страната www.mioa.gov.mk/vaucheri/.

Потребната документација за аплицирање може да ја доставите во Студентската служба при МИТ Универзитет најдоцна до 29.11.2012 година во 12:00.

Со почит,
МИТ Универзитет