Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Monday, 9 April 2012, 3:59 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите од МИТ факултетот за архитектура дека колоквиумот по предметот Архитектонски конструкции 3 ќе се одржи во среда, 11.04.2012 година, со почеток во 14:15.

Факултет за архитектура
МИТ Универзитет