Новости и Соопштенија

Известување за неработни денови

 
 
Picture of Admin User
Известување за неработни денови
by Admin User - Friday, 20 May 2011, 9:12 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека понеделник, 23.05.20011 г., и вторник, 24.05.2011 г., се неработни денови на МИТ Универзитет.

Студентска служба
МИТ Универзитет