Новости и Соопштенија

Конкурс на министерството за образование и наука за доделување стипендии за студии од втор циклус за академската 2010/2011 година

 
 
Picture of Admin User
Конкурс на министерството за образование и наука за доделување стипендии за студии од втор циклус за академската 2010/2011 година
by Admin User - Wednesday, 10 March 2010, 2:57 PM
 
Почитувани,

Министерството за образование и наука распишува конкурс за доделување стипендии за студии од втор циклус во странство за академската 2010/2011 година.

Известување од Министерството за образование и наука
Конкурс за доделување на стипендии за студии од втор циклус во странство за учебната 2010/2011 г.
Потребни документи и пријавување

Студентска служба
МИТ Универзитет