Новости и Соопштенија

Распоред за априлска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за априлска испитна сесија
by Admin User - Friday, 20 April 2012, 2:34 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за полагање испити во вонредната априлска сесија е следниот:

Ви посакуваме успешна испитна сесија

МИТ Универзитет