Новости и Соопштенија

Известување за термин за земање потписи од професорот Илија Насов

 
 
Picture of Admin User
Известување за термин за земање потписи од професорот Илија Насов
by Admin User - Wednesday, 9 February 2011, 11:30 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека доколку немате земено потписи по предметите Деловно комуницирање и Односи со клиенти кај професрот Илија Насов, истото ќе може да го сторите во петок, 11.02.2011г., во 9.00 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет