Новости и Соопштенија

Распоред на термини во месеците јануари и февруари, 2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на термини во месеците јануари и февруари, 2012 година
by Admin User - Thursday, 12 January 2012, 1:54 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме за следните термини во периодот јануари/февруари 2012 година:
  • 27.12. - 30.12.2011 г. - Пријавување на испити за вонредна јануарска испитна сесија;
  • 02.01.-06.01.2012 г. - Универзитетот нема да работи;
  • 09.01.-13.01.2012 г. - Втора колоквиумска недела, испитна јануарска сесија и собирање потписи за редовност за сите редовни студенти;
  • 16.01. - 03.02.2012 г. - Распоред за работа на студентска служба;
  • 31.01. - 03.02.2012 г. - Заверка на семестар и пријавување на испити за февруарска испитна сесија (задолжително и за студентите кои положиле испит преку колоквиум);
  • 06.02. - 10.02.2012 г. - Февруарска испитна сесија;
  • 13.02.2012 г. - Почеток на парните семестри за академската 2011/2012 година.

Ве замолуваме за запазување на овие термини.

МИТ Универзитет