Новости и Соопштенија

МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Драгица Трајковска
МАЈСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Драгица Трајковска - Monday, 29 April 2024, 10:52 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето на испити за Мајската испитна сесија (вонредна сесија) ќе се спроведе во период од 07.05.2024 - 14.05.2024 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија во зависност од тоа колку испити ќе пријавите), секој работен ден од 12:00 -15:00 часот.

Мајската испитна сесија ќе се одржи во период од 20.05.2024 - 27.05.2024 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Напоменуваме, дека сите студенти кои нема да се придржуваат на горе наведените препораки нема да можат да полагаат испити во мајската сесија.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на испитната сесија.


Со почит,

МИТ Универзитет