Новости и Соопштенија

Измена во распоредот на факутетот за архитектура

 
 
Picture of Damjan Balkoski
Измена во распоредот на факутетот за архитектура
by Damjan Balkoski - Sunday, 2 September 2018, 3:28 PM
 

Се известуваат сите студенти кои ќе полагаат испит по предметите Историја на Архитектура 1 и 3 дека, полагањето се преместува во вторник, 04.09.2018, во 13.00 во предавална П3. Исто така, предметот Елементи на архитектонско проектирање се поместува во 10.00 во предавална 3.

Подолу може да го најдете новиот ревидиран распоред.

Ви посакуваме успешен испит.