Новости и Соопштенија

Септемвриска испитна сесија - МЕР

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Септемвриска испитна сесија - МЕР
by Дарко Данилоски - Monday, 23 September 2019, 9:44 AM
 

Почитувани студенти, 


Во прилог е распоредот за полагање на испити пријавени во септемвриската испитна сесија  за факултет за менаџмент на еколошки ресурси. Ви посакувам успех!

Со почит,