Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела, летен семестар, академска 2011/2012 година
by Admin User - Tuesday, 3 April 2012, 3:02 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на колоквиумите за првата колоквиумска недела во летниот семестар од академската 2011/2012 година е следен:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела
МИТ Универзитет