Новости и Соопштенија

Распоред на предавања за летен семестар на Факултет за Безбедносни науки

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања за летен семестар на Факултет за Безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Wednesday, 16 February 2022, 11:08 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е распоредот на предавања за летен семестар на Факултет за Безбедносни науки.


Со почит,

МИТ Универзитет