Новости и Соопштенија

Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за октомвриска испитна сесија во академската 2015/2016 година
by Admin User - Thursday, 22 October 2015, 11:45 AM
 
Почитувани,

Распоредот за октомвриска испитна сесија (26.10. - 30.10.2015 година) во академската 2015/2016 година е следен:

Ви посакуваме успешна сесија