Новости и Соопштенија

Распоред за јунска испитна сесија, 2012/2013 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за јунска испитна сесија, 2012/2013 година
by Admin User - Thursday, 20 June 2013, 2:16 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на испитите во јунската испитна сесија во академската 2012/2013 година е следен:

Ви посакуваме успешна испитна сесија

МИТ Универзитет