Новости и Соопштенија

Известување за октомвриска вонредна испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за октомвриска вонредна испитна сесија
by Admin User - Friday, 5 October 2012, 10:38 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец октомври:
  • Пријавување испити за вонредна октомвриска сесија: 08.10. - 12.10.2012 година
  • Октомвриска испитна сесија: 22.10. - 26.10. 2012 година

Ви посакуваме успешна сесија.


Студентска служба

МИТ Универзитет