Новости и Соопштенија

Септемвриска испитна сесија - Факултет за психологија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Септемвриска испитна сесија - Факултет за психологија
by Атанас Иваноски - Thursday, 19 September 2019, 4:52 PM
 
Почитувани студенти, 


Во прилог е распоредот за полагање на испити пријавени во септемвриската испитна сесија. Ви посакувам успех!

Со почит,

Асс. м-р Атанас Иваноски