Новости и Соопштенија

Среќни новогодишни и божиќни празници

 
 
Picture of Admin User
Среќни новогодишни и божиќни празници
by Admin User - Thursday, 30 December 2010, 3:07 PM
 
Почитувани,

Среќна нова 2011 година и Божиќни празници.
Многу здравје, успех и среќа во истата.

МИТ Универзитет
novogodisna