Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултет за архитектура
by Admin User - Friday, 27 April 2012, 2:37 PM
 
Се известуваат студентите од прва и втора година на Факултет за архитектура дека наставата по предметите Информатика во архитектурата 1 и Станбени згради 2 во деновите 02.05. и 03.05. 2012 год. нема да се одржи.
Во договор со професорот ќе се одредат дополнителни термини.

Со почит,
Доц. д-р Александар Андовски