Новости и Соопштенија

Известување

 
 
Picture of Admin User
Известување
by Admin User - Wednesday, 18 February 2009, 12:34 PM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултетот за архитектура,

Ве известуваме дека предавањата и вежбите по предметот "Архитектонски конструкции 2" нема да се одржат во среда, 18.02.2009, како и во петок, 20.02. 2009.

Наставен кадар при МИТ Факултетот за архитектура