Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ЈУНСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН
by Кире Бабаноски - Wednesday, 19 June 2019, 5:36 PM
 

Распоред за јунска испитна сесија на Факултетот за безбедносни науки 2018/2019